2013. október 15., kedd

Hogyan kell csajozni?

Gyakran feltett kérdés ez főleg fiatal fiúk körében. Nem születik senki Casanovának, azonban számos módon lehet fejleszteni önmagunkat. Sokan tévesen kizárólag a külsőt, a pénzt vagy akár hírnevet tekintik lehetőségnek, hogy sikert érjenek el a nők közt. Ezek a tulajdonságok ugyan növelhetik az esélyeket, viszont hiányuk esetén sem kell lemondani a gyengébbik nem meghódításáról. A fejlett szociális képességek, a jó kommunikáció, a humor, a magabiztos fellépés és kisugárzás mind-mind növelik a vonzalmat a nőkben. Fontos persze a külső is, de ha valaki nem kifejezetten jóképű, attól még lehet ápolt, lehet stílusa. Nem kell feltétlenül a legújabb divat szerint öltözködni, az azonban fontos, hogy amit hordunk az harmonizáljon személyiségünkkel.

Aki barátnőt szeretne, annak azt javasoljuk, hogy járjon el minél többet társaságba. Nem muszáj a zajos szórakozóhelyeket keresni. Létezik számos más hely is, ahol csinos lányokra lelhetünk. Könyvtárak, kávézók, táncklubok, fitnesztermek, tanfolyamok - mind mind hemzsegnek a szebbnél-szebb nőktől.

Hogyan szólítsuk meg a kiszemeltet? Hangzik a gyakori kérdés. Legegyszerűbb az ún. direkt nyitás: "Szia! Megláttalak, szimpatikusnak/aranyosnak tűntél, meg akarlak ismerni. XY vagyok."
Persze léteznek indirekt, legtöbbször véleménykérő nyitások is (pl. "Mikor megy a következő busz?", "A barátaimmal bulizni indulunk este. Milyen szórakozóhelyet ismersz a környéken?" stb.). Lényeg, hogy valamilyen elérhetőséget kérjünk el a végén a lánytól (akár e-mail cím, facebook, vagy telefonszám).
Később (akár aznap este, vagy 1-2 napon belül) meg lehet keresni, és randira hívni a kiszemeltet.

Természetesen interneten is lehet ismerkedni, ez megérne egy külön fejezetet. Mára rengeteg társkereső létezik, gyorsan el tudunk érni csinos hölgyeket.

Íme, néhány weboldal, ahol további tippeket kaphattok a csajozáshoz/ismerkedéshez:

http://pua.hu/

http://www.hogyankell.hu/Csajozni


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése